Scopic
VIRTUAL REALITY STUDIO
20160310_170938.jpg

NEWS

SCOPIC @ BRIGHT Ideas

Virtual reality staat nog in de kinderschoenen, maar wordt nu al gezien als één van de belangrijkste technische ontwikkelingen voor de komende jaren. We vroegen drie kenners hoe virtual reality eruit ziet in 2025.

 

Met Scopic ontwikkelt Van Gerven virtual reality-video’s, zoals de populaire 360 graden-video waarin het lijkt alsof je met een wingsuit van een berg af springt en over een vallei zweeft. “Virtual reality is echt een nieuw medium, en niet een technologie die je even toepast op een film. Het heeft enorm lang geduurd om alle mogelijkheden voor de huidige filmtechnologie en de bijbehorende technieken uit te pluizen, en dat zal voor virtual reality niet anders zijn”, zegt Van Gerven. “Als we met Scopic de nieuwe Stanley Kubrick van virtual reality kunnen worden, ben ik heel tevreden.”
Scopic